2012. október hónap bejegyzései

Felnőtt visszavadulások!

„Azon nem gondolkoztatok, hogy nekünk, szakbarbár, munkahőse,” cégnek élek” idiótáknak is lehetne egy ilyet csinálni?”   Kedves „munkahőse”, „cégnek élek” felnőtt Visszavadulni vágyók!   A fenti sorokhoz hasonló noszogatásokat immár elég szép számmal kapunk, ezért hát gondolkoztunk, és feldobunk néhány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Felnőtt visszavadulások! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy újabb kalandos program Nomádiában!!!

2013 tavaszán nyitja kapuit a Dunakanyar legnagyobb Kalandparkja és állatsimogatója, a Törökmezői Kalandpark ahol rengeteg újdonsággal és fergeteges szórakozással várunk mindenkit! 

Kategória: Egyéb | Egy újabb kalandos program Nomádiában!!! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elkészült a “Nulladik Tábor” mozgóképes anyaga.

Kedves Nomádok és Nomád jelöltek! Elkészült a “Nulladik Tábor” mozgóképes anyaga. Remélem a hangulatot jól visszaadja ez a 10 perc! http://www.youtube.com/watch?v=Qs0775e0Wmo&feature=plcp

Kategória: Egyéb | Elkészült a “Nulladik Tábor” mozgóképes anyaga. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nomádia Visszavadító Táborok 2013-ban!

Kedves Nomád jelöltek!   Időben gondolván a 2013-as évre, közzétesszük a „Nomádia Visszavadító Tábor” időpontjait: –          június 23-30 –          június 30-július 07. –          július 14-21 –          július 21-28 –          augusztus 04-11 –          augusztus 11-18   A táborok vasárnap délutántól, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Nomádia Visszavadító Táborok 2013-ban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva